Te invit să adaugi usturoi copt în majoritatea rețetelor tale

1
1119
Usturoi copt
Usturoi copt

Te invit să adaugi usturoi copt în majoritatea rețetelor tale

Dacă îți place usturoiul la fel de mult cum îmi place și mie, atunci te invit să adaugi usturoi copt în majoritatea  rețetelor tale. Preparatele tale vor avea o savoare mult mai bogată și va fi ceva nou. Usturoiul copt merge foarte bine cu brânza vegană și cu pateuri vegetale.

Se prepară foarte ușor, tot ce-ți trebuie este o căpățână de usturoi și un cuptor.

Începe prin a încinge cuptorul la 250 de grade pentru 20 de minute. Desfă, apoi, cățeii de usturoi. Nu îi curăța, doar taie-le vârfurile. Așază-i în tavă cu vârfurile în sus sau în lateral. Stropește-i cu puțin ulei de măsline și bagă-i la cuptor pentru 15-20 de minute la 200 de grade. Din când în când verifică-i să nu se ardă. Dacă sunt rumeniți înseamnă că sunt gata.

Scoate-i și pune-i pe o farfurie la răcit. Deja te înebunește mirosul și-ți trec prin minte o mulțime de preparate care ar merge cu acest usturoi copt. După ce s-au răcit scoate-i din coajă și adaugă-i în ce rețetă vrei tu. Poți chiar să-i savurezi așa cum sunt, goi.

Sunt delicioși, nu-i așa?

DISTRIBUIȚI
Salut! Eu sunt Dan :) Sunt pasionat de bucătăria raw vegană şi vegană, iubesc câinii şi plimbările cu maşina. Din dorinţa de a împărtăşi şi cu tine beneficiile stilului de viaţă vegan am înfiinţat OrganicAvenue.ro. Aceste beneficii se răsfrâng asupra ta dar şi asupra celor apropriaţi ţie, a naturii şi animalelor, indiferent de specie. Sper din toată inima că informaţiile pe care le împart cu tine, prin intermediul OrganicAvenue.ro, să te ajute în schimbarea pe care ţi-o doreşti.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ