Suc natural

1
761
Suc viu de sfecla rosie
Suc viu de sfecla rosie

Suc natural

Ce este Sucul Viu?

Conceptul de Suc Viu a fost introdus pentru prima dată de către doctorul Norman Walker (actualmente firma ce îi poarta numele oferă gama de vârf pentru storcatoarele prin presare la rece). El a spus că enzimele care se găsesc în fructe, legume și verdețuri mor la temperaturi de peste 50 de grade Celsius (de fapt mor la temperaturi de peste 42 grade Celsius) și a explicat că orice storcător care folosește o viteză mare de stoarcere creează caldură, datorită forței de fricțiune, fapt ce duce la distrugerea enzimelor. Sucul natural sau Sucul Viu este o băutură foarte bogată în nutrienți, minerale și mai ales enzime. Enzimele înseamnă Viață.

Beneficiile sucului proaspăt stors :

  • Este absorbit de corp în doar 15 minute;
  • Te poate face să îți variezi dieta introducând legumele pe care nu le agreezi  consumându-le individual;
  • Consumul regulat de suc proaspăt din legume alcalinizează corpul, îmbunătățește digestia și îți oferă un nivel mare de energie;
  • Oferă corpului o detoxifiere naturală și întărește sistemul imunitar;
  • Nu are zahăr adăugat;
  • Nu are sare adăugata;
  • Nu are grasimi procesate;
  • Nu are aditivi;
  • Nu au conservanți.

Consumat zilnic, sucul proaspăt de fructe, legume și verdeturi, ne oferă beneficii imediate cum ar fi nivele mari de energie și marirea sistemului imunitar.

DISTRIBUIȚI
Salut! Eu sunt Dan :) Sunt pasionat de bucătăria raw vegană şi vegană, iubesc câinii şi plimbările cu maşina. Din dorinţa de a împărtăşi şi cu tine beneficiile stilului de viaţă vegan am înfiinţat OrganicAvenue.ro. Aceste beneficii se răsfrâng asupra ta dar şi asupra celor apropriaţi ţie, a naturii şi animalelor, indiferent de specie. Sper din toată inima că informaţiile pe care le împart cu tine, prin intermediul OrganicAvenue.ro, să te ajute în schimbarea pe care ţi-o doreşti.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ