Cum să ai mai multă energie

0
1242
Fitness
Fitness

Cum să ai mai multă energie

Dacă vrei să ai mai multă energie, o mai bună dispoziție, o piele mai strălucitoare și să fii mai alert, atunci trebuie sa devii dependent(ă) de obiceiurile sănătoase ale unui stil de viață sănătos. O parte importantă a unui stil de viață sănătos o reprezenită exercițiile fizice. Mai jos voi enumera câteva modalități de a deveni dependent(ă) de fitness:

# Trezește-te înainte de ora 6 dimineața (Nu mai lenevi după ce te-ai trezit)

Cu cât lenevești mai mult în pat după ce te-ai trezit, cu atât mai obosit te vei simți. Dă-te jos din pat imediat după ce te-ai trezit. Fă-ți exercițiile cât mai de dimineață. Vei avea mai multă energie și o putere mai mare de concentrare pentru tot restul zilei.

# Implică-te cel puțin 4 săptămâni

Încă din prima săptămână vei vedea efectele benefice ale exercițiilor fizice. Dacă te dedici cel puțin 4 săptămâni este foarte probabil ca să devii dependent(ă) de ele. Te vei simți extraordinar.

# Apucă-te de un sport anume sau înscrie-te la un curs

Sportul este mai distractiv în echipă. Ia-ți amicii și înscrieți-vă la un curs de yoga sau aerobic sau la un club de baschet, spre exemplu. Sunt șanse mai mari să te ții de o activitate fizică dacă o faci împreună cu amicii tăi.

# Schimbă plictiseala cu exercițiile fizice

Decât să lenevești pe canapea mai bine fă câteva flotari, întinderi sau chiar yoga. Împreună cu un prieten plănuiește o drumeție sau o tură cu bicicletele. Iar dacă te plictisești în pauza de masa, fă căteva intinderi ca sa iti relaxezi musculatura.

# Nu te suprasolicita

Fiind la început de drum, ai tendința să-ți soliciți corpul prea mult și prea repede. Acest lucru va duce la accidentări și implicit la renunțare. Ai răbdare și lasă-ți corpul să se obișnuiască cu noul stil de viață și cu exercițiile.

# Motivează-te

Muzica este un puternic stimulent pentru exercițiile fizice. Fă-ți o listă cu melodiile preferate pe care să le asculți când faci sport. Urmărește clipuri video cu sportivi care te pot motiva. Vizualizează mental cum ai vrea sa arăți și ține-te de treabă.

# Fii creativ

Înscrie-te la un maraton distractiv sau la un eveniment de fitness în scopuri caritabile. Antrenează-te cu o echipă și fă-ți amici noi care îți împărtășesc nou tău stil de viață.

Pe tine ce motivează?

DISTRIBUIȚI
Salut! Eu sunt Dan :) Sunt pasionat de bucătăria raw vegană şi vegană, iubesc câinii şi plimbările cu maşina. Din dorinţa de a împărtăşi şi cu tine beneficiile stilului de viaţă vegan am înfiinţat OrganicAvenue.ro. Aceste beneficii se răsfrâng asupra ta dar şi asupra celor apropriaţi ţie, a naturii şi animalelor, indiferent de specie. Sper din toată inima că informaţiile pe care le împart cu tine, prin intermediul OrganicAvenue.ro, să te ajute în schimbarea pe care ţi-o doreşti.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ