6 Întinderi pe care să le faci la birou

1
1447
Întinderi la birou
Întinderi la birou

6 Întinderi pe care să le faci la birou

Lucrul la birou în fața unui computer te ține încordat(ă), îți afectează coloana și postura, în special mușchii gâtului și ai umerilor. Mobilitatea șoldurilor și a coapselor este de asemenea foarte scăzută în timpul acesta. Iată câteva ponturi de întindere a mușchilor:

# Întinderea tricepsului

Întindere triceps
Întindere triceps

Pentru a destinde puțin spatele și tricepșii ridică mâna desupra capului și încearcă  să te atingi între omoplați. Cu cealaltă mână trage ușor cotul spre spate pentru o mai bună întindere. Repetă cu ambele mâini alternativ.

 

 

# Întinderea spatelui și a șoldurilor

Cu spatele lipit de un zid ridică genunchiul drept la piept și trage cu ambele mâini cât timp numeri până la zece. Repetă cu fiecare picior de 3-4 ori.

# Întinderea mijlocului

Pentru această întindere vei folosi Poziți Copacului din Yoga. Ridică-te în picioare, stai drept și ridică măinile deasupra capului cu degetele întinse. Încearcă să atingi tavanul fara sa-ti desprinzi talpile de pe podea. Respiră adânc de 4-5 ori.

# Întidere pe lateral

Ridică măna dreaptă deasupra capului și apleacă-te spre stânga. Repetă alternativ de 4-5 ori. Pentru o mai bună întindere stai în picioare.

# Întinderea spatelui

Întindere spate
Întindere spate

Fără să te ridici de pe scaun întindeți picioarele și apleacă-te în față. Rămâi așa cât numeri până la zece. Acum încearcă să-ți apuci degetele de la picioare cu mâinile și să numeri iar până la 10. Trei-patru repetări sunt suficiente.

# Întinderea pieptului și a umerilor

Împreunează-ți palmele la spate și întinde-ți brațele. Împinge pieptul în față și încearcă să tragi brațele în sus cât numeri până la 4. Repetă de 4-5 ori.

Tu ce cum îți relaxezi musculatura la birou?

 

DISTRIBUIȚI
Salut! Eu sunt Dan :) Sunt pasionat de bucătăria raw vegană şi vegană, iubesc câinii şi plimbările cu maşina. Din dorinţa de a împărtăşi şi cu tine beneficiile stilului de viaţă vegan am înfiinţat OrganicAvenue.ro. Aceste beneficii se răsfrâng asupra ta dar şi asupra celor apropriaţi ţie, a naturii şi animalelor, indiferent de specie. Sper din toată inima că informaţiile pe care le împart cu tine, prin intermediul OrganicAvenue.ro, să te ajute în schimbarea pe care ţi-o doreşti.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ